Saturday, August 9, 2014

Tresno Sudro | Video Klip Tresno Sudro


This is Video about 'Tresno Sudro | Video Klip Tresno Sudro'


Tresno Sudro | Video Klip Tresno Sudro
Video Youtube
Tresno Sudro | Video Klip Tresno Sudro, Tresno Sudro | Video Klip Tresno Sudro

Lirik Lagu Campursari: TRESNO SUDRO

Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus sing merak ati

Awan bengi ra biso lali
Tansah eling esemmu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyanding sliramu

*)
Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah ngiro aku wong durjono

Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban

Wong bagus..2x tak enteni
Lilane wong tuwamu maringke kowe
Sing sabar...2x yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi
duwekmu

Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo
tresnaku

reff :

Kembali ke *)
Tresno Sudro | Video Klip Tresno Sudro
Tresno Sudro | Video Klip Tresno Sudro
Thank's for reading about 'Tresno Sudro | Video Klip Tresno Sudro'.